FOLLOW DASHBOARD
Dinie

  • just a little note for myself
  • hm?
  • 2014 dulu kot.
  • im back? lewls.
  • Pengorbanan.
  • Mafi Qalbi Ghairullah.
  • Am ai tu anoid tu yu? thenddd y x habaq?
  • Melaka : Happy and tired . :)
  • bye.
  • They Know Me right :B

  • omo its hurt
    Ahad, 13 Mac 2016 • 13.3.16 • 0 comments
    halu.... (macam gedik je)

    hahaha.
    hai ebelibadi. first of all alhamdulillah for the result. im sorry, *my result.
    for those who ask me, but im done n tired to answer or mmg tak mau answer pun kahkah.
    im sorry, my result is okay for me n family, but maybe for people, it isnt.
    tak cemerlang, but yeah, tu jela rezeki yang den dapat.
    yes the truth is always hurt like people put high expectation on you. but its okay i forgive it .


    i dont know what to update lagi, because now im still bz with my life (my outside life) lol
    i think this year i dont have any  hopes that 2016  will be what or  what. i just hope that its going well. (lol its still a hope)

    for those people that think i a little bit change, or yes im totally change ,
    i should said this, i dont have time to keep u in my life. so just go on. if u want to stay, stay.
    if u dont want, go. its hurt, people ask me to be always with them, but when im cracked or broken, u seem gone *pooof* *pooof* missing from my radar.
    kau suruh aku ws kau tiap hari, bila di ws, kau main perli perli, perli dengan kenalan kenalan aku yang lain. how its not hurt? then u said im change? then siapa yang mulakan dulu?
    nak kenakan aku dengan orang lain semua, but lastly kau yang broken sebab apa? sebab kau asyik sibuk nak menyakiti hati orang lain, alih alih kau yang kena balik. karma.
    then siap put that fuck emoji berulang kali. my hurt dah nak heal because of your attitude to me before this. but then... u hantar that emoji , weh wallahi, im not the one who forgive easily. its hurt but i keep going. hati batu. hati aku.

    okay lupakan that things.

    kita alih pulak dengan kawan yang kau anggap rapat but actually u silap.
    omg, aku paling tak suka harapan. ia memusnahkan orang lain. aku kenal kau dah lama but ya Allah, macam macam weh aku rasa kau perfect semua but u end up to be someone that i dont know!!!!
    kau lukakan hati kawan aku weh, kau silap. kau lukakan hati aku jugak.
    sakitnya, rasa macam broken waktu dulu. kesian kawan aku weh, kenapa bagi harapan kalau kau takleh stay? kenapa nak sorok semua benda, kalau jelaskan lagi bagus? sampai hati kau. aku taknak cakap lebih lebih. aku rasa sakit yang dia rasa. semoga kau rasa juga satu hari nanti.

    its hurt when, u anggap i ni ganas , perempuan gangster , hati kuat.
    awak silap. aku still perempuan, aku still off mood  aku kengkadang, nak marah , nak nangis serentak, nak happy tetiba.
    aku tak suka orang layan aku macam aku ni lelaki.
    aku still ada perasaan sakit , hurt dan sebagainya.
    jadi tolong lah faham. aku still perempuan , wanita dan mungkin makcik dan nenek di kemudian hari.
    yang menangis tanpa alasan.
    yang gelak tak menahan.
    yang marah berlebihan
    aku.
    aku perempuan.












    PASTFUTURE