FOLLOW DASHBOARD
Dinie

  • omo its hurt
  • just a little note for myself
  • hm?
  • 2014 dulu kot.
  • im back? lewls.
  • Pengorbanan.
  • Mafi Qalbi Ghairullah.
  • Am ai tu anoid tu yu? thenddd y x habaq?
  • Melaka : Happy and tired . :)
  • bye.

  • Haduh mimpi mimpi !!!
    Selasa, 15 Mac 2016 • 15.3.16 • 0 comments




    semalam, aku mimpi kau.

    lama sangat la tak mimpi kau. lama gila. start hati aku dah tak rasa apa apa. dah hampir 2 tahun.
    maybe sebab kau tegur haritu kot? tapi takkanla, dah dua minggu. takkan la baru nak muncul dalam mimpi.
    ala mimpi je pun, kecoh plak durrah ni.
    eh tah la kenapa aku fikir mimpi ni penting dan patut di luah agar ia senang hilang dari ingatan aku. mungkin?
    okay, aku tak tau celah mana kau tiba tiba jadi watak utama dalam mimpi aku waktu tu. lol
    lagipun aku rasa mimpi ni, saje je datang suh aku ingat kau tetibe. padahal aku dah lupa pun kau.
    lupa ke? ....
    rasa macam perasaan dulu tu datang balik, aku cepat cepat buang jauh. aku rasa ni mesti kes aku pegi bukak stapler diary pasal kau, yang aku tulis dalam buku ana muslim aku.... buku tu sekarang jadi buku belajar memandu aku, segala nota ada dalam tu. 
    semalam aku agak bosan , battery phone aku habis, so nak layan internet sementara tunggu kawan aku habis belajar memandu ,amatlah tipis.
    so aku pun dengan gatal tangannya pegi bukak stapler pasal diary tentang kau. omg aku mmg tak buang wei, satu sebab buku tu susah nak koyak . dua sebab sebab sebab tahla. sikit je muka surat aku guna. (hehehehe)
    haih balik pada mimpi aku.
    aku mimpi kita dengan member lain. tah tak kenal.  aku ingat watak utama je HAHAHAHA ok.
    cerita pasal apa tah , pasal belajar, tah la semua yang kau buat dalam mimpi aku, aku rasa happy. kenapa? mana lah aku tahu doh. kau dah la lama tak datang mimpi aku, datang dulu pun sebab nak blah dari hidup aku. sekarang ni datang macam nak balik. (dalam mimpi la)
    aku tak rasa pun ya. aku ada perasaan taknak bangun dari mimpi tu hahahaha lol. sebelum kau blah dari mimpi aku, kau ada ajak aku keluar gi mana tah. tapi aku cakap "tengok dulu la , tak janji" tapi kau still senyum, member sebelah kita cakap "korang ni macam nak getback je" tah aku bua bodoh je dengan ayat dia. aku tak tahu apa aku rasa time tu.
    lastly, aku sedar. dalam mimpi tu kau banyak senyum. tah kenapa aku ingat kau sampai pagi ni.
    teringat semua benda yang aku share , semua benda tu kau layan aje, tanya macam macam, buat aku gelak, tapi kau jugak buat hidup aku derita jugak .
    Syarat untuk berpisah itu; bertemu. Jadi, jika tidak mahu berduka pada saat terjadinya perpisahan, jangan mengharap apa-apa pada pertemuan pertama. Less expectation, less pain. No expectation, no pain. Am I wrong beb?-hijabjubahsnekers.

    memang betul la orang kata, good girl love bad boy. bad boy is a good boy to a good girl.
    semoga entry kalini, buat aku lupa kau sepenuhnya. cukupla datang sekali je, jangan datang lagi dalam mimpi aku. okay? even masa sembang haritu, kita sembang macam tak penah ada kisah luka dalam hati. tah la, aku nak biar je kau ada dalam kenangan. aku taknak kau datang lagi. doakan aku jumpa orang macam kau ya. tapi part yang baik jela, part kau jahat n kau koyak hati aku, jangan. semoga jumpa orang lagi baik, sambung cita cita kau kat masa depan sana. tahniah untuk keputusan kau. semoga aku lupa kau. dan terus move on. :)






    PAST