FOLLOW DASHBOARD
Dinie

  • 2014 dulu kot.
  • im back? lewls.
  • Pengorbanan.
  • Mafi Qalbi Ghairullah.
  • Am ai tu anoid tu yu? thenddd y x habaq?
  • Melaka : Happy and tired . :)
  • bye.
  • They Know Me right :B
  • i'm bored. ubah ubah topik , hobby now.
  • No Title.

  • hm?
    Rabu, 20 Januari 2016 • 20.1.16 • 0 comments
    Assalamualaikum,

    ergh its okay sini jela jadi diary,
    malas nak pegi ws orang cerita masalah kita, kat sini sekurang kurangnya i can tell myself n ppl yg nak tau.
    kat ws yang dengar pun macam la kesah sangat. kan?

    nah,lets begin.

    why u seem lari from people dur?
    lol, im not. i just ergh need some break from all this, jealous, envy, menyampah, iri hati, sedih, segala jenis negativeeeeee thought that i hate most . but yeah, the more i hate it the more i did.
    i decide to uninstall my media social, now  i only have twitter, tumblr (still banyak act) whatsApp tu otw nak tutup, twitter pun. am i satisfied? yes probably satisfied. like this ok?
    u see , if i tutup pun  diorang only kesahkan pasal follower diorang yg turun, tapi diorang takde lak fikir why i did that. u get me? lol im just menyusahkan untuk difahami.
    haha unpredictable girl. just like what my ex called me dulu. lol everygirl is unpredict la.

    next, if i am moody or whatever, lol kau bukan nampak pun, act semua benda aku kena buat dulu.
    am i someone or somebody to u? not? okay takpelah nvmind. just tell. bukannya susah ;D
    okok nevermind lagi sekali haha masyaAllah berapa kali nak nevermind ni durr?

    next, haa!! nevermind!
    weh nevermind aku mean everything, takpe dah biasa hahahahahaha lol im not that okay wei.
    eh aku kalau bagitau pun bukan kau kesah.
    halahhh nampak tak aku dah start benci diri sendiri. kenapa la aku ada dalam situasi gini.
    tak sukalah ade rasa ni T.T aku takut nak kenal orang semua. makin kenal makin banyak lak kau terluka and kau kena jaga hati orang......
    okay lah hm

    bye




    PASTFUTURE